Paakarin Pojat - Indians IV (5 - 9)

Aika: 26.10.2019 13.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: 4.divisioona

Ottelu alkoi meiltä hyvin ja saatiin luotua tasaisesti paikkoja. Lähdettiin 3 pakilla ja 3 täydellä hyökkäysketjulla luomaan tilanteita hyökkäyspäähän. Niitä tulikin tasaisesti ja ekaan erään lyötiin 3-0 taululle. Kaikki vaikutti hyvältä, vaikka vastustaja kavensi 3-1 heti erän alkuun niin vastattiin minuuttia myöhemmin ja 4-1 meille. Sitten alkoi mielenkiintoinen ottelu... Pakeilla alkoi ilmeisesti painaa jaloissa ja hyökkääjät ei auttanut tarpeeksi puolustamisessa, joten maali kerrallaan vastustaja tuli tasoihin. 4-4 maalin aloituksesta lähdettiin suoraan eteenpäin hyökkäykseen ja Valtsu löi pallon maalin kattoon. Vastustaja lopetti pelaamisen, me lopetettiin pelaaminen, mutta tuomari ei lopettanut. Hän ei nähnyt, että pallo meni kokonaan maaliin, vaikkakin näki pallon osuvan maaliverkkoon, mutta ylitti maaliviivan vain puoliksi, kuulemma. No tottakai vastustaja iski vaihdon ja erän loppuun 4-5 johtomaalin. Otettiin 4 pakkia vikaan erään ja 9 sekuntia aloituksesta vastustaja pisti pallon verkkoon, allekirjoittanut kun ei peittänyt laukausta, prkl. No saatiin seuraavaksi ylivoima ja siitä kavennusta hakemaan. Pallo liikkui hienosti ja lopuksi takatolpalle Joonakselle vetopaikka. Veskari otti maagisen yhden käden torjunnan, pallo kimposi suoraan ylöspäin ja Masa sekä vastustajan pakki pallon kimppuun. Pallo ei osunut keneenkään, tippui maahan ja pomppasi siitä yläkulmaan. Samalla pakki työntää Masan maalia päin ja maali liikkuu paikaltaan, jolloin yläkulmassa ollut pallo putoaa sieltä pois maaliviivalle. Jälleen kerran, vastustaja lopettaa pelaamisen, me lopetetaan pelaaminen, mutta tämä sama sankarituomari huutaa, että "peliä peliä". Kaikki ihmettelee, että mitä tapahtuu ja vastustaja käy iskemässä alivoimamaalin. Tuomarin tuomio oli, taas kerran, että pallo ei ylittänyt maaliviivaa kokonaan joka muodostuu ylärimasta suoraan alaspäin maaliviivaan. Ei tuntunut todelliselta... Jälkimaininneista puhuttelut, vastustaja sanoo meille kun peli jatkuu, että omituisia tuomioita. Toinen tuomari alkaa koomikoksi keventääkseen tilannetta. "Jos pallo vedetään käteen, se ei ole silloin rike. Kyllä kentällä käteen saa vetää..." Noh, näin eka turnaus Espoossa, jatkoa odotellessa...

Tehomiehet: Joni S 0+2, Valtsu 1+1

1 - 008:33Nihti LauriSoppi Teemu
2 - 010:31Hälvä JoonasSaaranen Joni
3 - 012:25Hälvä Ville Salonen Valtteri
3 - 115:26VastustajaEi syöttäjää
4 - 116:25Kokkonen MattiJokisalo Kennet
4 - 217:28VastustajaEi syöttäjää
4 - 324:04VastustajaEi syöttäjää