Paakarin Pojat - PU-58 (1 - 4)

Aika: 7.12.2019 18.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 4.divisioona

Hyvin omituinen ottelu. Vastustajalla 4 vaihtomiestä ja aika säästellen pelasivat. Ensimmäisessä erässä ei oikein saatu vauhtia päälle ja mentiinkin turhan tasaisissa merkeissä vaikka saatiinkin selkeitä maalipaikkoja luotua.

Toisessa erässä saatiin nostettua tempoa ja päästiin enemmän yrittämään maalintekoa. Ja nimenomaan yrittämään, koska ei saatu sisään palloa, ei millään. Veskari pelasi kyllä todella hyvin ja niin pelasi Teemukin. Vastustaja luotti vastahyökkäyksiin ja iski muutaman kerran vaarallisesti, mutta kahden erän jälkeen tilanne oli 0-0.

Sitten vihdoin saatiin kuparinen rikki kolmannen erän alussa, kun pelattiin Allun kanssa pieni käyttö-käyttö-peli ja Allun lämäri upposi takakulmaan. Tuntui, että hieman helpotti peliä se avausmaali, mutta 2 minuuttia myöhemmin vastustaja tasoitti ottelun onnekkaalla pompulla takatolpalta tyhjään maaliin. Edelleen painettiin tiukasti peliä vastustajan päähän, mutta lukuisista paikoista huolimatta ei saatu palloa maaliin. Sitten pieni nukahdus omanpään puolustuksessa ja vastustaja teki 2-1 maalin. Tiukka takaa-ajo käyntiin, mutta todella epäonninen jäähy meille ja vastustaja teki yv:llä 3-1. Vielä yritettiin kavennusta ilman veskaria, mutta maaliviivaa lähemmäksi ei päästy ja vika maali tyhjiin, 4-1 tappio kerrottavaksi.