Paakarin Pojat - ToTe Leo&Koirat (3 - 6)

Aika: 12.1.2020 10.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 4.divisioona

Minuutin pelin jälkeen erittäin omituinen jäähy, jossa tuomarikaan ei tiennyt, että kenelle sen jäähyn antoi, "tulkaa nyt joku sieltä istumaan". Vastustaja teki tästä maalin ja johtoon. Saatiin peli kuitenkin tasoihin Valtsun hienolla laukauksella takakulmaan. Seuraavasta aloituksesta lähdettiin karvaamaan suoraan ylöspäin, Teemu katkaisi syötön ja Joonas pääsi yksinläpi eikä erehtynyt, 5 sekunnissa siirryttiin johtoon. Toinen erä oli maaliton, vaikka meillä oli 4 ylivoimaa joista 30s pelattiin 5vs3. Saatin luotua paljon paikkoja läpi ottelun, mutta maalivahti otti huikeita torjuntoja. MUTTA lauoimme myös luvattoman paljon maalin ohi ja blokkeihin, siinä riittää kehitettävää. Kolmas erä oli sitten taasen synkkä. Hävisimme sen 5-1. Vastustaja meni 4-2 johtoon, mutta Jyri sai vielä kavennettua ottelun 4-3. Sitten vastustaja sai rankkarin ja teki siitä ja viimeinen maali tyhjiin.