Paakarin Pojat - Ojy (5 - 1)

Aika: 15.2.2020 15.00
Paikka: Kauklahti
Sarja: 4.divisioona

Alusta asti hyvällä ilmeellä oltiin liikkeellä. Karvattiin ylhäältä ja järkevästi ja koko viisikko oli mukana. Allu vei erän lopussa meidät johtoon Lepin kauden avauspisteen alustuksella, ja laukauskin oli tuttua Allua. Tokassa erässä ykköskenttä pelas jo niin hienoja kuvioita yhteen, että eivät kuulemma "enää itsekään pysy mukana". Valtsun syötöstä Kentsu laukoi tavaramerkkirannarilla takakulmaan 2-0. Peli oli hyvin meillä hallussa ja Teemu otti maalilla huipputorjuntoja läpi ottelun. Allu karvasi pallon keskialueella ja rannari löysi toistamiseen tiensä takayläkulmaan. Vastustaja pääsi kaventamaan 3-1 maalinedushässäkästä, mutta seuraavassa vaihdossa Ville kuittasi viivasta rannarilla sisään, 4-1 meille. Loppuhetkillä allekirjoittanut vielä kaunisteli tarpeettomasti lukemia, mutta maalieroa on hyvä hiukan kaventaa. Peli selvästi parasta tällä kaudella ja hienoa sitoutumista ja asennetta. Paikkoja oli tehdä enemmänkin, mutta tyhjään maaliin ei oo kiva laittaa palloa.

Tehomies Allu 2+1

Erityismaininnat: Teemu huikeita koppeja maalissa ja Laurilta loistavaa pelaamista pakin paikalta, pelipaikka taitaa vaihtua pysyvästi alakertaan.

1 - 013:50Lundberg AlexLehtikangas Henrik
2 - 015:31Jokisalo KennetSalonen Valtteri
3 - 027:40Lundberg AlexEi syöttäjää
3 - 128:33VastustajaEi syöttäjää
4 - 129:00Hälvä Ville Heinonen Joni
5 - 143:31Soppi TeemuLundberg Alex
Tiilikainen Teemu: 24 torjuntaa
Vastustaja: 23 torjuntaa