Paakarin Pojat - Lapa ll (4 - 10)

Aika: 11.10.2020 10.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 4.divisioona

Kausi aloitettiin vahvasti. Vastustajalla 3 vaihtopelaajaa, joten lähdettiin reippaasti liikkeelle. Vastustaja teki onnenkantamoisen maalin takaa Joelin polven kautta sisään, mutta sitten päästiin itse vauhtiin todenteolla. Sami teki kauden avausmaalin hienon maalineduspelaamisen jälkeen. Heti perään Lauri laukoi meidät johtoon ja erän lopussa Petri tarjoili komean poikkisyötön takatolpalle Jyrille, joka teki hienon nousun pakin paikalta maalin kulmalle. Sitten taisi tulla hyvänolon tunne tai jokin sellainen. Vastustaja sai maalin, toisen ja jne. Muutama onnenkantamoinen ja once in a lifetime - maali, toka erä 5-0 turpaan ja vastustaja johtoon 6-3. Lähdettiin kuitenkin hakemaan kiriä, joka ei kuitenkaan onnistunut. Paikkoja luotiin todella paljon (veskarin torjunnat 33), mutta ei vain saatu sisään. Yksi maali tehtiin kolmannessä erässä ja se oli ylivoimamaali ottelun ainoasta rangaistuksesta, tehokasta siis.

Tehomies: Ville 1+1

0 - 104:08VastustajaEi syöttäjää
1 - 110:05Nenonen SamiHälvä Ville
2 - 110:30Nihti LauriSoppi Teemu
3 - 114:46Pitkänen JyriSjöholm Petri
3 - 217:17VastustajaEi syöttäjää
3 - 321:27VastustajaEi syöttäjää
3 - 424:07VastustajaEi syöttäjää