Paakarin Pojat - Tiikerit lll (4 - 4)

Aika: 11.10.2020 12.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 4.divisioona

Tokaan peliin päätettiin parantaa asennetta huomattavasti ensimmäisestä pelistä. Tehtiinkin avausmaali 38 sekunnin pelin jälkeen hyvän karvauksen päätteeksi. Sitten vastustaja pääsi tasoittamaan ja peli jatkui tasaisena. Sitten tuli omituinen minuutti. Ensiksi samassa vaihdossa vihellettiin meille kaksi jäähyä. Vastustaja teki 2-1 johtomaalin suoraan vaparista ja minuutin ylivoiman jälkeen jo 3-1. Kerättiin kuitenkin itsemme ja kavennettiin 3-2 Jyrin toimesta. Avauspelaaminen toimi ja keskelle aukesi täysin vapaa väylä jonka Jyri hyödynsi. Toisessa erässä oli meidän vuoro päästä ylivoimalle ja Sami onnistuikin jälleen maalinteossa, siitä tasoitus 3-3. Sen jälkeen olikin tasaista vääntöä kolmannen erän loppupuolelle missä alkoi taas tapahtua. Ensiksi Lauri katkaisi vastustajan avaussyötön ja laukoi hirveän pommin takayläkulmaan, 4-3 meille. Hetkeä myöhemmin vastustajalle vihellettiin vapari, mutta heidän pelaaja ei sitä sulattanut (kyllä luit ihan oikein) ja hän otti protestoinnista 2min. Tämä oli hiukan epäselvää kun tuomarit eivät kertoneet, että mikä jäähy sieltä vihellettiin. No meiltä oli jo ylivoimakenttä kentällä ja vastustaja pisti vaparin äkkiä peliin ja jollain ihmeenkaupalla sai 2vs1 hyökkäyksen meille ja teki maalin alivoimalla. Kunnes heidän juhliessa tajuttiin, että niitähän on 5 kentällä vaikka ukko jäähyllä. No tuomarit onneksi ottivat tilanteen haltuun ja tilanteesta tuomittiin kiista keskialueelta, vastustajalta maali pois ja toinen jäähy, liikaa pelaajia kentällä. Ei kuitenkaan pystytty hyödyntämään ylivoimaa hyvistä paikoista huolimatta ja vastustaja teki sitten tasoituksen saatuaan jäähynsä kärsittyä. Hieno laukaus poikittaisliikkeestä ja maski Joelin eteen. Paikkoja oli vielä viimeisen 2min aikana, mutta pistetili saatiin avattua tasurin merkeissä.

Ilkka ja Timo pelasivat ensimmäiset ottelut PaaPossa ja hienot debyytit molemmilta!

Tehomies: Teemu 0+2

1 - 000:38Lundberg AlexSoppi Teemu
1 - 101:48VastustajaEi syöttäjää
1 - 2 (yliv.)05:48VastustajaEi syöttäjää
1 - 3 (yliv.)06:48VastustajaEi syöttäjää
2 - 308:29Pitkänen JyriSoppi Teemu
3 - 3 (yliv.)29:01Nenonen SamiHälvä Ville
4 - 339:25Nihti LauriEi syöttäjää