Paakarin Pojat - SK General (2 - 3)

Aika: 24.10.2020 10.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 4.divisioona

Pyrittiin lähtemään peliin samalla asenteella ja tempolla mihin edellinen turnaus loppui. Ekassa vaihdossa kuitenkin puolustaminen unohtui ja vastustaja iski 1-0 maalin minuutin pelin jälkeen. Peli jatkui tasaisena ja luotiin hyvin paikkoja, mutta vastustaja iski kuitenkin seuraavan maalin. Päästiin kuittaamaan kuitenkin kavennus muutama minuutti myöhemmin. Saatiin nopea hyökkäys ja Laurin kanssa pelattiin syöttökuvio, jonka päätteeksi pääsin lyömään pallon tyhjään maaliin takatolpalta. Toka erä oli tasaista vääntöä ja tiukaa puolustamista meiltä, mutta maaleilta säästyttiin molempiin päihin. Kolmannessa erässä saatiin tasoitus hyvän karvauksen päätteeksi. Joni S karvasi Joni H:n kanssa pallon vastustajan avauspelistä ja itse olin maalin edessä maskissa kun Joni H ampui pallon tarkasti alakulmaan. Hetkeä myöhemmin vastustaja pääsi meidän virheestä 2vs1 hyökkäykseen ja iski siitä voittomaalin. Samin jäähy oli omaa luokkaansa. Ensimmäistä kertaa tuomari vihelsi jäähyn näkemättä rikettä ja sitä kuka sen teki. Perustelu oli "kaikkihan me nähtiin mitä siinä tapahtui", mutta he eivät pystyneet nimeämään rikkeen tehnyttä pelaajaa tai mikä (tässä tapauksessa maila) osui vastustajaa kasvoihin. Mielenkiintoista.

Tehomies: Teemu T pelasi maalissa huikean pelin mahdollistaen meille taistelun pisteistä

0 - 101:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 206:18VastustajaEi syöttäjää
1 - 209:13Soppi TeemuNihti Lauri
2 - 236:52Heinonen JoniSaaranen Joni
2 - 340:30VastustajaEi syöttäjää
22:54Saaranen Joni2 min
32:22Vastustaja2 min
41:25Nenonen Sami2 min