Paakarin Pojat - Darras Taas (1 - 4)

Aika: 12.3.2022 18.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: 4.divisioona

Vastustaja vain koveni toiseen peliin, sarjakärki oli vastassa. Ottelu oli erittäin tasainen alusta alkaen. Molemmat joukkueet loi paikkoja ja tolpat ja ylärimat oli veskareiden puolella. Mentiin puoleen väliin ottelua ennen kuin vastustaja teki sitten avausmaalin. Vastustaja meni vielä 2-0 johtoon ja sai minuutti ennen erän loppua rankkarin. Sen kuitenkin Joel torjui hienosti. Harmittavasti lepsun puolustamisen takia vastustaja iski vielä muutama sekunti ennen erän päätöstä 3-0. Saatiin 3 erän alkuun heti kavennusmaali Joni H:n hienon liikkeen ja Kentsun avaussyötön ansiosta. Ei kuitenkaan saatu enempää maaleja vaikka hyvä kiri kuitenkin. Vähän bensa loppui kun Petri putos pois nilkan vääntymisen takia ja muutama pelasi ensimmäiset pelit koronan sairastamisen jälkeen. Turnauksesta jäi kuitenkin hyvä maku ja peli-ilme on ollut loistava edellisissä peleissä!
0 - 123:03VastustajaEi syöttäjää
0 - 228:27VastustajaEi syöttäjää
0 - 329:52VastustajaEi syöttäjää
1 - 333:26Heinonen JoniJokisalo Kennet
1 - 4 (tm)44:15VastustajaEi syöttäjää
01:16Vastustaja2 min
Lauharanta Joel: 14 torjuntaa
Vastustaja: 17 torjuntaa