Paakarin Pojat - Porski (4 - 2)

Aika: 2.4.2022 18.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 4.divisioona

Tärkeä peli edessä ajatellen sarjapaikkaa. Lähdettiin hyvällä ilmeellä peliin ja mentiin alussa Masan nousun päätteeksi 1-0 johtoon. Masa on aloittanut kauden loppuun maaliputken kun edellisessäkin ottelussa osui. Tehtiin vielä pukukoppimaali, kun Joni H ja Lauri pelasivat tilanteen loppuun ja iskivät maalin juuri ennen summeria. Toiseen erään pyrittiin lähtemään samalla meiningillä , mutta vähän meinasi keskittyminen herpaantua ja alettiin huudella vastustajalle ja tuomareille. Vastustaja kavensi, mutta Petrin hienosta esityöstä Allu vei meidät taas 2 maalin johtoon. Jälleen vastustaja maalin päähän, mutta Petri iski Joni S:n maltillisen pelin jälkeen 4-2. Vikaan erään lähdettiin rauhottamaan peliä ja pitämään palloa, ja se toimi hienosti. Tärkeä voitto ja suora sarjapaikka entistä lähempänä.