Paakarin Pojat - ET-Karhut (6 - 3)

Aika: 4.2.2023 10.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 4.divisioona

Aloitettiin peli todella hyvin. Pallo liikku, jätkät liikku ja paikkoja luotiin liukuhihnalta. Eka maali saatiin Vallun hyvän nousun päätteeksi ja PaaPon tilastoissa ei omia maaleja tunneta niin merkataan pisteet ylös. Toisessa maalissa, jonka Petri viimeisteli, syöttäjänä toimi Leo heti PaaPo-debyytissään. Hieno liike Petriltä ja kulmavaparista hieno syöttö keskelle ja maali. Kolmannen maalin iski Kentsu, joka oli jo kokeillut kolme-neljä laukausta takakulmaan, mutta ohi. Sitten pari napsua oikealle ja takakulmassa oli tilaa. Kahden erän jälkeen 3-0 johto ja mitään ei pitänyt muuttaa. Noh, lopetettiin liike ja pallon liikuttaminen ja niin vain vastustaja kampesi tasoihin 3-3. Kuitenkin siinä herättiin ja alettiin taas pelaamaan ja Petri veikin meidät johtoon hienolla laukauksella ja maltilla. Reipas minuutti ja Kentsulle aamun toinen. Vielä loppuun Petri kruunasi pelin hattutemppuun. Hyvä, siisti ja kovavauhtinen peli heti aamun alkuun.

Tehomiehet: Petri 3+0, Kentsu 2+0, Ville 0+2

Erityismaininta: Leo oli juuri niin hyvä värväys kuin oli lupa odottaa. Loi paikkoja muille ja kokeili itsekin viimeistelyä. 0+1 ja tästä on hyvä jatkaa.