Paakarin Pojat - SBS Graniitti (4 - 5)

Aika: 18.3.2023 10.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 4.divisioona

Tärkeä peli sarjapaikan kannalta. Vastustaja meni 2-0 johtoon ja teki vielä kolmannen erän alkuun 3-0. Ei ihan se alku mitä haettiin, mutta maali kerrallaan lähdettiin kirimään. Päästiin maalin päähän kunnes vastustaja iski taas. Seuraava hyökkäys ja taas oltiin maalin päässä. Toisen erän summeri soi ja Kentsulla oli kulmavääntö vastustajan kanssa. Pienen tönimisen jälkeen irrottautuivat ja ottivat intensiivisen tuijotuksen. Vastustajalla ei pokka pitänyt ja puski tuomarin edessä otsalla Kentsua nenään. Suora punainen kortti ja meille 2+2 yv. Ei onnistuttu yv:llä vaan muutama sekunti sen jälkeen, Kentsun toimesta tietenkin. Vastustaja onnistui kuitenkin tekemään vielä yhden ja lopun yv-tilanteesta huolimatta ei saatu peliä tasoihin. 5 tolppaa / rimaa taisi olla saldo, mutta vastustajalla vain 9 torjuntaa, joten enemmän vetoja olisi pitänyt saada.

Tehomies: Joni H 2+1

0 - 103:16VastustajaEi syöttäjää
0 - 2 (tv)13:04VastustajaEi syöttäjää
0 - 316:21VastustajaEi syöttäjää
1 - 322:22Heinonen JoniNihti Lauri
2 - 324:43Heinonen JoniSjöholm Petri
2 - 425:15VastustajaEi syöttäjää
3 - 425:46Saaranen JoniHeinonen Joni