Paakarin Pojat Papat - VaNMKY (2 - 5)

Aika: 9.11.2019
Paikka: Momentum-halli
Sarja: Ikämiehet M50

Viimekauden SM nelonen vastassa ja sen huomasi. Pallo ja miehet liikkuivat ja meidän päähän luotiin painetta. Pakit olivat välillä hätää kärsimässä, mikä aiheutti virheitä ja huonoja ratkaisuja. Onneksi Juha oli maalissa pelipäällä ja piti meitä pystyssä torjunnoillaan. Eka erä mentiin maaleitta. Heti tokan erän alussa vastustaja teki maalin epäonnistuneen (tuuri) vedon kautta. Päästiin onneksi enemmän ja enemmän peliin mukaan ja saatiin välillä pitkiä hyökkäyksiä. Kolmanteen erään 2-2 tilanteessa. Alkoiko meillä jalka painaa vai mikä oli, mutta vikassa erässä kolme maalia omiin ja kaksi jäähyä. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä taistelu, vaikka hävittiin. Kummassakin pelissä oli ongelmana se, ettei puolustus tukenut hyökkäystä tarpeeksi vaan usein jäi katselemaan puoleen kenttään. Jatkossa toinen pakeista rohkeasti tukemaan hyökkäystä toisen jäädessä varmistamaan. Niinhän ne vastustajatkin tekee.
0 - 115:28VastustajaVastustaja
0 - 225:25VastustajaVastustaja
1 - 225:44Tikka KajPuskala Tommi
2 - 229:52Nyberg JanKrykov Valeri
2 - 332:41VastustajaVastustaja
2 - 440:54VastustajaVastustaja
2 - 5 (yliv.)42:41VastustajaVastustaja
18:57Honni Kari2 min