Paakarin Pojat Papat - M-Team Fossiilit (10 - 2)

Aika: 1.12.2019
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Ikämiehet M50

Huolimatta kahden tunnin odottelusta pelien välissä, iskettiin heti luu vastustajan kurkkuun... ja syvälle. Viidessä minuutissa neljä maalia. Peli koko ajan meidän hallussa. Toki vastustajalla muutamia paikkoja, mutta Juha napsi ne kiinni, kuten Artsi ekassa pelissä. Muutenkin laitettiin kummassakin pelissä pelaajat laittoivat kroppaa likoon, joten pallot eivät menneet meidän maalille. Tokan erän alkupuolella Petri T taklattiin katsomoon ja paha isku päähän. Tästä jatkettiin sitten kahdella pakilla (Vallu & Lamppu) ilman vaihtoja. Kolmanteen erään 8-0 johdossa ja lopulta ottelu meille 10-2. Nyt voi sanoa, että Pappojen paras turnaus pelillisesti kautta aikojen. Välillä oli sellasia kuvioita, että moido. Tietty pitää mainita Janne N upea, tyylipuhdas ilmaveivi.

Tehomiehet: Nybba 2+3,Tommi 2+2, Vallu 2+0, Kaitsu 2+0, Janne N 1+2, Petri T 1+1,

1 - 001:03Krykov ValeriHonni Kari
2 - 001:46Toivanen Petri Nyberg Jan
3 - 004:04Puskala Tommi Nybergh Kristian
4 - 004:58Lippojoki KaiToivanen Petri
5 - 0 (aliv.)10:37Krykov ValeriNybergh Kristian
6 - 014:00Nyberg JanPuskala Tommi
7 - 0 (yliv.)22:48Nybergh Kristian Nyberg Jan