Paakarin Pojat Papat - KoPo (6 - 5)

Aika: 19.1.2020
Paikka: Esport Arena
Sarja: Ikämiehet M50

Taisi olla niin, että ensimmäistä kertaa Pappojen historiassa meillä oli kaksi pakkiparia & kolme hyökkäysketjua. Oltiin valmiita kohtaamaan sarjakärki...tai ei ehkä ainakaan heti alussa, koska KoPo rankaisi jo 39 sekunnin jälkeen. Tästä kolme minuuttia ja taas soi omissa. Ei kuitenkaan lannistuttu, kuten olisi joskus aikaisemmin käynyt. Nostettiin tempoa & karvausta & saatiin pelistä otetta. Janne N teki meille avausmaalin ilmaveivillä (TAAS!) & tämä nosti fiilistä. Eka erä meni kuitenkin päästä päähän, kuten maalit 4-4 kertoivat. Tokaan erään tiivistettiin puolustusta & estettiin todella hyvon Kopo:n hyökkäyssuunnat & ylipäätään maalipaikat. Toka erä meille 1-0. Vika erä samalla tyylillä kuin toka. Aktiivinen & tehokas hyökkäys, hyvin toiminut puolustus & Juhan muutamat loistotorjunnat takasivat sen, että saatiin todella hieno & ansaittu 6-5 voitto.

Tehomiehet: Vallu 2+2, Nybba 2+0, Petri T 0+2