Paakarin Pojat Papat - Nemesis (8 - 6)

Aika: 19.1.2020
Paikka: Esport Arena
Sarja: Ikämiehet M50

Vastassa sarjajumbo Nemesis. Tästä huolimatta päätettiin pelata samalla lailla kuin ekassa pelissä. Karvausta & tiivistä puolustusta. Uusi vahvistuksemme Tom "Cokis" Sandell teki upealla vedolla pelin & samalla uransa ekan maalin Papoissa, onnea! Meidän kone käynnistyi kuitenkin hieman hitaanlaisesti & siitä kertovat ekan erän lukemat 2-1.  Tokaan erään nostettiin tempoa & se tuotti heti tulosta. Johdettiin jo turvallisen tuntuisesti 8-1. Tehtiin uusi kolmen maalin nopeusennätys, johon meni vain 21 sekuntia. Nemesis joutui turvautumaan roikkupalloihin. Jostain syystä tämä tuotti puolustukselle vaikeuksia. Vastustaja teki seuraavat viisi maalia & kavensi pelin tilanteeseen 8-6. Onneksi emme menneet paniikkiin vaan pystyimme rauhoittamaan peliä & pitämään johtoaseman.

Erityisesti täytyy mainita kummassakin pelissä vallinnut todella hyvä henki. Kannustettiin, autettiin & kehuttiin toisiamme.

Tehomiehet: Vallu 1+3, Tommi 2+1, Cokis 2+0, Janne N 0+2

1 - 005:31Sandell TomKrykov Valeri
1 - 106:46VastustajaVastustaja
2 - 113:12Krykov ValeriHartzell Kalle
3 - 116:40Lippojoki KaiLampinen Timo
4 - 118:29Sandell TomKrykov Valeri
5 - 118:41Nybergh Kristian Puskala Tommi
6 - 118:50Puskala Tommi Nyberg Jan