Paakarin Pojat Papat - M-team Fossiilit (4 - 6)

Aika: 25.2.2023
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Ikämiehet M50

Tosi tärkeä peli jatkon kannalta. Voitolla oltaisiin vahvistettu lohkon kakkosasemaa. Lähdettiin todella hyvällä sykkeellä peliin. Oltiin aktiivisia & taisteltiin pallosta. Vajaassa viidessä minuutissa johdettiin Nybban & Janne N maaleilla 2-0. Fossiilit tulivat kuitenkin samassa erässä vielä tasoihin. Tokassa erässä Tomin maalilla 3-2 johtoon & usko voittoon oli vahva. Sitten seurasi synkkä kahden minuutin hetki. Fossiilit nakutti kolme maalia & siirtyi 5-3 johtoon juuri ennen toisen erän loppua. Kolmas erä alkoi myös heikosti, kun heti alussa Fossiilit teki taas maalin & oli jo 6-3 johdossa. Tom kavensi tästä puolen minuutin päästä tilanteeksi 6-4 & kaikki oli vielä omissa käsissä, mutta lähgemmäksi ei valitettavasti päästy. Ongelmia meille aiheutti se, että hyökkäys ei saanut riittävää tukea pakeilta, jotka jäivät puoleen kenttään. Tätä koetettiin muuttaa pelin aikana & saada yksi pakki tukemaan hyökkäystä. Meillä oli myös huonoa tuuria, sillä yksi maali kimposi tolpasta Artsin selän kautta sisään & yksi Jarkan massiivisesta rintakehästä verkon perukoille. Kovan taistelun jälkeen kirvelevä tappio. Tilannetta ei myöskään helpottanut se, että Vallulta hajosi kaksi mailaan pelin aikana & Nybba joutui poistumaan pelistä kolmannen erän alussa.