Paakarin Pojat - FBD (11 - 8)

Aika: 1.10.2011
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 5.divisioona

Kauden eka peli & jännitystä ilmassa. Ollaanko jo liian vanhoja tähän sarjaan vai vieläkö pystytään pistämään vastustajille kampoihin. Jäätiin siihen, mihin viime kaudella lopetettiin eli jos tehdään kymmenen maalia, sen pitäs riittää voittoon. Vajaan kuuden minuutin jälkeen johdettiin jo 4-1 & alko tuntua helpolta ottelulta. Sitten FDB otti ohjat käsiin & takoi vajaassa minuutissa tilanteeksi 4-4. Toka erä oli tiukkaa vääntöä puolin & toisin. Maalipaikkoja oli kummallakin jengillä & varsinkin Jarin huipputorjunnat pitivät meidät pelissä mukana. Vastustaja pystyi hienosti siirtelemään palloa pelaajalta toiselle, mutta vedot jäivät jostain syystä puuttumaan, onneksi. Bird teki uuden ennätyksen, kun jäähypenkiltä poistuessaan otti uuden jäähyn kuudessa sekunnissa. Kolmanteen erään tilanteessa 6-6. Siinä laitettiin jälleen kerran isoa vaihdetta silmään & voitettiin se lopulta 5-2 & siten koko ottelu 11-8. Hieman nihkeän suorituksen jälkeen kuitenkin kotiin täydet pisteet.

Erikoismainita: Vallu 4+3, Jukka 4+2, Bird 2+1, Joni 1+2,

1 - 0 (yliv.)05:01Krykov ValeriEi syöttäjää
2 - 005:27Lintu-Aaltonen MarkoEi syöttäjää
3 - 005:57Lundgren JukkaKrykov Valeri
3 - 108:22VastustajaVastustaja
4 - 109:21Saaranen JoniLintu-Aaltonen Marko
4 - 213:52VastustajaVastustaja
4 - 313:59VastustajaVastustaja