Paakarin Pojat - FBD (6 - 6)

Aika: 21.1.2012
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: 5.divisioona

Tässä pelissä oli ihan eri syke kun ekassa. FBD vyörytti hyökkäyksiä meidän maalille & vajaan viiden minuutin pelin jälkeen oltiin jo 2-0 tappiolla. Selkäranka ei kuitenkaan napsahtanut poikki vaan kurottiin maaliero umpeen & eka erä 2-2.

Tokassa erässä sama tahti jatkui eli mentiin päästä päähän, kulmaväännöissä taisteltiin & mailat kolisivat yhteen. Välillä piti varoa muutamia FBD:n pelaajia, jotka heiluivat korkeilla mailoilla oikein kunnolla. Kovasta yrityksestä huolimatta oltiin kolmannen erän alkaessa 5-4 tappiolla.

Vika erä jatkui tasaisena vääntönä & kurottiin FBD:n johto kiinni. Tasotusmaalin iski veskari-Juha, joka ei ole ollut kenttäpelaajana miesmuistiin. Lopputulos ansaittu tasuri 6-6. Täytyy huomioida se, että jokainen PaaPon pelaaja oli syntynyt 60-luvulla, jote hyvin jaksettiin tsempata nuorempia vastaan.

Tehomiehet: Vallu 2+2, Jukka 1+2

0 - 102:28VastustajaVastustaja
0 - 204:32VastustajaVastustaja
1 - 2 (yliv.)10:00Lampinen TimoKrykov Valeri
2 - 211:00Lundgren JukkaKrykov Valeri
2 - 3 (yliv.)16:20VastustajaVastustaja
3 - 318:06Krykov ValeriLundgren Jukka
3 - 419:25VastustajaVastustaja