Paakarin Pojat - FLOB 2 (4 - 4)

Aika: 18.2.2012
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Sarjakolmonen Elob 2 iski heti alusta kovalla karvauksella meihin kiinni. Vaikka pakit ovatkin jo ikämiehiä & uransa ehtoopuolella, niin hyvin puolustus piti lähes koko ottelun ajan. Eka erä tasainen & päättyi 1-1. Elob hallitsi ottelua, mutta onnistuimme iskemään tokassa erässä kaksi maalia & vikaan erään mentiin 3-1 johdossa. Elobin nuori joukkue pisti lisää pökköä pesään & välillä oltiin omalla kenttäpuoliskolla helisemässä. Ajassa 40.30 & 40.42 heti tekivät nopeat maalit & yhtäkkiä yhtäkkiä maalin takaa-ajoasemassa. Ottelun lopussa meille tuomittiin vapari läheltä maalia. Jarkka pisti pienen syötön Vallulle, joka laittoi suoran syötön maalin kulmalle unohtuneelle Pennille, joka kylmäpäisesti siirsi pallon maaliin. Upea kuvio, ilman treeniä. Ajassa 43.06 päästiin vielä pelaaman ylivoimaa, mutta se ei tuottanut tulosta. Tiukan väännön jälkeen hyvä tulos 4-4. Erikoiskiitos Jarkalle, jonka hienot torjunnat pitivät jengiä pystyssä.