Paakarin Pojat - KaiLu (3 - 8)

Aika: 4.3.2012
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Peli alkoi hieman yskähdellen, kun KaiLu pisti pallon maaliin meidän sekoilun jälkeen ajassa 00:20. Tästä ei vielä selkäranka napsahtanut, vaan uskoimme itseemme, vaikka pistepörssin kunkku Vallu ei ollutkaan meidän tukena. Peli aaltoili maalilta toiselle, mutta maalinteko tuotti vaikeuksia. Vastustaja teki vielä neljä sekuntia ennen ekan erän loppua maalin, joten oltiin 3-1 tappioasemassa. Tokaan erään saatiin uutta vaihdetta silmään & erä meille 2-0 & peli kolmannen erän alussa tasan 3-3. Kolmannessa erässä sokeat tuomarit mokasivat. Teemulta karvattiin pallo takaanpäin mailaan lyöden & KaiLu siirtyi 4-3 johtoon. Tästä emme enää toipuneet, vaan hävisimme erän rumasti 5-0 (kaks vikaa tyhjiin) & koko ottelun 8-3.

Tehomiehet: Lamppu 2+0, Kaitsu 0+2, Tomi 1+1

0 - 100:20VastustajaEi syöttäjää
0 - 204:05VastustajaVastustaja
1 - 2 (yliv.)13:48Lampinen TimoLempiäinen Tomi
1 - 314:56VastustajaVastustaja
2 - 318:31Lampinen TimoLippojoki Kai
3 - 328:59Lempiäinen TomiLippojoki Kai
3 - 431:21VastustajaVastustaja