Paakarin Pojat - FCK (2 - 8)

Aika: 4.3.2012
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Vaikka FCK oli meidän alapuolella sarjassa, ei sitä mistään huomannut. Edellinen peli sarjassa meitä ylempänä ollutta KaiLua vastaa oli paljon helpompi. Nuoret pojat tulivat kovalla sykkeellä päälle & emme oikein päässeet avaamaan peliä. Hyökkäykset pysähtyivät heidän kovaan puolustukseen & FCK:n suunnanmuutospeli oli meille myrkkyä. Ekan erän jälkeen 2-0 tappiolla. Tokaan erään lähdettiin toivoa täynnä, mutta nopeasti huomattiin, ettei tää ole meidän päivä. Vaikka saatiin välillä painetta heidän päähän, eivät vedot hyvin pelannutta veskaria vastaan olleet tarpeeksi laadukkaita. Toka erä 4-1 pataan. Sitten tapahtui jotain, mikä pilasi meidän mahdollisuudet voittoon. Kolmas erä jouduttiin pelaamaan toisessa kaukalossa, mikä ei sopinut meidän taktiikalle/pelinopeudelle ollenkaan. Vika erä oli siten muodollisuus & turpaan tuli lopulta rumasti 8-2. Peliä seuranneet fanit valitsivat Kimin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Tehomiehiä ei nyt pahemmin ollut.
0 - 107:32VastustajaVastustaja
0 - 210:46VastustajaVastustaja
0 - 318:47VastustajaVastustaja
0 - 4 (yliv.)22:09VastustajaVastustaja
0 - 524:02VastustajaEi syöttäjää
1 - 5 (yliv.)28:00Lundgren JukkaSoppi Teemu
1 - 628:03VastustajaVastustaja
1 - 735:37VastustajaVastustaja