Paakarin Pojat - Bandits (4 - 7)

Aika: 24.3.2012
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 5.divisioona

Peliin sarjakolmosta vastaan lähdettiin kahdella vaihtomiehellä Banditsin kolmea ketjua vastaan. Ajassa 0.59 mentiin 1-0 johtoon. Tiukka viiden miehen puolustus piti todella hyvin, ainakin kaksi ekaa erää. Allu oli hurjassa vireessä (teki kaikki neljä maalia)  & tokassa erässä oltiin jo 4-1 johdossa. Puseroon alkoi hiipiä tunne, että tää peli voi sittenkin kääntyä meille. Vikassa erässä alkoi meidän liike loppua vastustajan lisätessä höyryä. Voitimme kaksi erää 2-1, mutta vikan Bandits 5-0, joten hyvä taistelu ei kuitenkaan tuonut meille pisteitä. Pelin käännekohta oli, kun Juhalla oli pallo jo sormissa, mutta vastustaja löi ekaks näpeille & siirsi irtopallon maaliin. Tuomareiden mielestä tässä ei ollut mitään virhettä, vaan he antoivat kummallisen "veskarin sormet on ku pelaajan lapa". Kiitos vaan tuomari Martti Autio. Pelistä jäi tappiosta huolimatta hyvä fiilis.
1 - 000:59Lundberg AlexLampinen Timo
1 - 108:32VastustajaVastustaja
2 - 110:43Lundberg AlexLippojoki Kai
3 - 118:03Lundberg AlexHagström Kim
4 - 1 (yliv.)23:24Lundberg AlexHagström Kim
4 - 226:52VastustajaVastustaja
4 - 331:31VastustajaVastustaja
4 - 434:51VastustajaVastustaja