Paakarin Pojat - Cemento Muslos (3 - 7)

Aika: 17.11.2012
Paikka:
Sarja: 5.divisioona

Ottelu sarjakärkeä alkoi juuri niin huonosti, kuin arvata saattoi. Peliä pelattu 53 sek, kun omissa soi. Selkäranka ei kuitenkaan katkennut & vaan jaksoimme uskoa itseemme. Ajassa 12.09 Tomi tasoitti & eka erä siten tasan 1-1.

Tokassa erässä meidän hyvä yritys jatkui, vaikka vastassa oli kolme kentällistä nuoria lätkänpelaajia, jotka osasivat hyvin hakea paikkaa & tehdä maskia maalimme eteen. Lisäksi he karvasivat 2-3 pelaajalla & sekös aiheutti pakeille "pientä" paniikkia. Toka erä tiukan väännön jälkeen vastustajalle 2-1.

Vikassa erässä alkoi Cemento Muslosin pelaajaylivoima tehdä tulosta & vaikka kavensimme tilaanteeksi 3-4, emme mahtaneet mitään, vaan lopputulos hyvän tsempin jälkeen 7-3 tappio.