Paakarin Pojat - Heimoveljet (5 - 10)

Aika: 17.11.2012
Paikka:
Sarja: 5.divisioona

Jon jonkun pelin haluan pitkällä urallani unohtaa, niin tää on yksi niistä. Vastassa sarjajumbo, joka pyöritti meitä kuin pässiä narussa. En ymmärrä, mikä meitä vaivasi, mutta oltiin väsyneitä & haluttomia. Eka erä meni vielä meille 2-1 & hyökkäykseen itsensä nostanut Jarkka teki tehot 1+1. Sitten alkoi alamäki.

Tokassa erässä pataan 6-1. Mikään ei onnistunu. Heimoveljet karvasi syvällä meidän päässä, mikä aiheutti meille ongelmia, kun emme pystyneet rauhassa avaamaan. Lisäksi he pääsivät jatkuvalla syötällä ylivoimahyökkäyksiin.

Vika erä oli vain muodollisuus & lopputulos 10-5 pataan. Suurimmat syyt tappioon;

huono valaistus, paska alusta, vastustaja karvasi liian syvällä, Heimoveljien nrot 42 & 97, jotka tekivät kolme maalia mieheen jne...jne......