Paakarin Pojat - SaVe 2 (6 - 6)

Aika: 15.12.2012
Paikka: Esport-Center
Sarja: 5.divisioona

Tokassa pelissä vastassa huomattavasti heikkotasoisempi SaVe2. Heti alusta tuntui siltä, että tämä on meidän peli, eikä tarvitse hirveästi puristaa. Eka erä meille helposti 3-0.

Tokassa erässä siirryttiin jo 5-0 johtoon & puseroon hiipi hyvänolontunne & ajatukset siirty kotona jääkaapissa odottaviin kylmiin oluisiin. Vaihtopenkilläkin jo hieman naureskeltiin, mutta kuten taas voi jälkiviisaana todeta, jokainen peli pitää pelata täysillä loppuun asti. Tokassa erässä vastustaja alko saada otetta pelistä & kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 5-3.

Kolmannessa erässä oltiin jo 6-3 johdossa, mutta sekään ei riittänyt....taaskaan. Niin vaan kävi, että Save tuli takaa & jotenkin ihmeellisesti he nousivat tasoihin, 43.05 tilanteeseen 6-5 & heti perään ajassa 43.28 tasurimaali. Eihän tässä nyt näin pitänyt käydä. Saimme pelata vielä vikat kaksi minuuttia ylivoimalla, mutta siinä meinasi käydä niin, että ilman Juhan viime hetken torjuntaa Save meinasi tehdä voittomaalin.