Paakarin Pojat - EsO-05 (7 - 6)

Aika: 20.1.2013
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Nyt oli vastassa astetta kovempi joukkue kuin ekassa pelissä. Välillä oltiin hätää kärsimässä hyvin liikkuvan, taitavan ja nuoren joukkueen kanssa. Eka erä tasan 2-2. Tokassa erässä mentiin päästä päähän ja kummallakin jengillä oli omat paikkansa. Toka erä Esolle 1-0. Vikassa erässä johdettiin jo 6-4 ja ottelu tuntui kääntyvän meille, mutta sitten vastustaja teki nopeassa tahdissa kaksi maalia ja oltiinkin tasatilanteessa. Minuutti ennen pelin loppua Allu vei meidät johtoon Jukan syötöstä. Nyt vaan 60 sek ja voitto on meidän. Mitä sitten tapahtuikaan. Perinteiseen Paapon tyyliin vain muutama sekunti ennen loppua päästimme vastustajan 2 v 1 ylivoimahyökkäykseen. Nopea poikittaissyöttö & vastustajan hyökkääjä oli aivan tyhjän maalin edessä. "ei perkele, ne tuli tasoihin" oli eka ajatus. Pallo oli menossa tyhjään maaliin, kun Jarin upea pantteriloikka maalin toiselta kulmalta pelasti tilanteen & esti Eson tasoituksen. Se oli sit siinä ja meille hieno voitto.