Paakarin Pojat - Fortuna (6 - 10)

Aika: 23.2.2013
Paikka: Blue1 Arena Masala
Sarja: 5.divisioona

Peliin lähdettiin sillä taktiikalla, että Simo-Pekka ja Lamppu pelaavat pakkeina koko pelin ilman vaihtoja ja loput pelaajista hyökkäävät. Kokoonpanostamme tosin melkein kaikki pelaajat pelaavat normaalisti puolustuksessa. Peli alkoi hyvin, kun Teemu teki ajassa 00:40 maalin Pennin syötöstä. Fortuna tosin tasoitti minuutin päästä. Peli aaltoili päästä päähän, mutta vastustaja teki paikoista paremmalla prosentilla ja ekassa erässä meille sattui musta hetki, kun Fortuna iski hieman yli minuutissa kolme maalia. Eka erä 4-2 pataan.

Toka erä oli sitten tiukempaa vääntöä ja väillä pystyimme pyöritämään peliä vastustajan päädyssä Jurin veivatessa pallon kanssa monen Fortunan pelaajan yrittäessä epätoivoisesti pysyä perässä. Hyvistä paikoista huolimatta emme saaneet kuin yhden maalin vastustajan iskiessä kaksi.

Vikassa erässä emme kyenneet kirimään Fortunan etumatkaa kiinni vaan ottelu päätyi 10-6 tappioon. Källu onnistui katkaisemaan toista vuotta jatkuneen kuivan kauden onnistuessaan maalinteossa.

Jos olisimme saaneet muutaman pelaajan lisää peliin, olisi meillä ollut todella hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu.