Paakarin Pojat - Cemento Muslos (1 - 8)

Aika: 23.2.2013
Paikka: Blue1 Arena Masala
Sarja: 5.divisioona

Sarjakärki vastassa ja meillä paikalla veskari + 8, hiphurraa! Simo-Pekka ja Lamppu saivat taas peliaikaa pelaamalla pakkeina ilman vaihtoa. Cemento Muslos laittoi heti pallon ja äijät liikkeelle ja Jari oli pelin alusta saakka valtavassa pallosateessa. Koko joukkueen uhrautuva puolustus ja Jarin torjunnat auttoivat pitämään maalieron pienenä ja eka erä päättyi 2-1 vastustajalle.

Tokassa erässä CM laittoi isompaa vaihdetta silmään ja olimme välillä hätää kärsimässä. Omat hyökkäykset eivät oikein millään lähtenet käyntiin vaan vastustaja katkaisi ne jo hyvissä ajoin. Muutaman hyvän yrityksen kyllä saimme, mutta CM:n veskari nappasi ne. Toka erä 4-0 pataan.

Vikassa erässä alkoi meillä jalka painaa, mutta siitä huolimatta onnistuimme tsemppaamaan ja vastustaja pystyi tekemään vain kaksi maalia. Lopputulos 8-1 pataan Teemun tehdessä meidän ainokaisen.

0 - 106:16VastustajaVastustaja
0 - 207:11VastustajaVastustaja
1 - 211:02Soppi TeemuEi syöttäjää
1 - 320:40VastustajaVastustaja
1 - 421:06VastustajaVastustaja
1 - 522:14VastustajaVastustaja
1 - 628:54VastustajaVastustaja
1 - 734:15VastustajaVastustaja