Paakarin Pojat - Heimoveljet (4 - 5)

Aika: 16.3.2013
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 5.divisioona

Oltiin pitkästä aikaa saatu kaksi kentällistä pelaajia paikalle. Tosin kolmen viikon treenaamattomuus näkyi & oltiin aika kohmeessa. Ekassa erässä mentiin löysällä temmolla päästä päähän. Eka erä 1-1 & hyvä ku hiki nousi pintaan.

Tokaan erään vastustaja tuli kovempaa & takoi muutamassa minuutissa itselleen 4-1 johdon. Onneksi saimme tehtyä muutaman tärkeän maalin & vikaan erään lähdettiin Heimoveljien 4-3 johdossa.

Vikassa erässä tultiin jo tasoihin, mutta vastustaja peitti meidän hyvät maalintekopaikat lihamuurilla & hienosti pelanneella veskarilla. Tosin on pakko kehua myös Jaria, joka teki useita paraatipelastuksia. Pelasimme lopussa ilman veskaria vastustajan kuumakallen istuessa jäähyllä, mutta ei tulosta vaan kirvelevä 4-5 tappio.

Emme saaneet koko ottelun aikana viisikkopeliä toimimaan ja vastustaja pääsi useasti 2-1 tai 3-1 ylivoimahyökkäyksiin. Tehomiehet Allu 2+0 & Jukka 0+3

Lisäksi on pakko mainita muutamalla sanalla Heimoveljien kapteenista nro 92. Kaveri pelasi kovaa, niinkuin pitääkin, mutta jos hänelle tehtiin vääryyttä alkoi kauhea itkeminen. Maalinedustatilantessa Allu pelasi tätä sankaria vastaan. Tuomari vihelsi pelin poikkki, jolloin hän löi mailalla Allua käsivarteen. Tuomari antoi tästä kakkosen, jota hän protestoi sanomalla "toi alotti". Viimeksi olen kuullut ton lauseen, kun lapset leikki hiekkalaatikolla. Koska kaverin hermot eivät pitäneet yhtään (miksi hän on ylipäätään joukkueensa kapteeni) tästä valtavasta vääryydestä, jota hän kohtasi, uhkasi 92 Allua sanomalla "pelin jälkeen katotaan ulkona kuka on kuka". Kaveri luultavasti oletti, että oltiin jossain todela tärkeässä pelissä. Tää on vaan 5. divaria. Onneksi Allu pysy rauhallisena, eikä hermostunut tän tyypin sekoilusta. Toivottavasti meidän ei tartte enää koskaan pelata tätä hermokimppua vastaan, jonka mielestä väkivallalla uhkailu on ihan ok. Ehdotan 92:lle lopettamista.

1 - 008:42Lundberg AlexLundgren Jukka
1 - 109:29VastustajaVastustaja
1 - 216:37VastustajaVastustaja
1 - 318:17VastustajaVastustaja
1 - 422:50VastustajaVastustaja
2 - 427:28Krykov ValeriEi syöttäjää
3 - 428:25Lundberg AlexLundgren Jukka
4 - 431:40Lempiäinen TomiLundgren Jukka