Paakarin Pojat - Päät Trip (5 - 6)

Aika: 28.9.2013
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Kauden ekassa pelissä vastassa nuori, hyvin liikkuva, korkealta karvaava, nopeasti palloa siirtelevä jengi. Heti alusta alkaen vastustaja iski heti kiinni, eikä antanu yhtään tilaa & me oltiin vaikeuksissa. Päät Trip vyöryi maalillemme uudestaan & uudestaan. Eka erä päättyi kuitenkin vain 2-1 heille. Tokassa erässä vastustajan vyörytys jatkui, mutta Juhan torjunnat & koko joukkueen uhrautuvat puolustus, laitettiin kroppaa pallon eteen, johti siihen, että erä meni meille 2-1. Meidän onnistumisprosentti muutamista maalipaikoista oli huikea. Vikaa erää ehdittiin jo kertaalleen johtaa, mutta vastustaja tuli väkisin tasoihin & lopun jäähy aiheutti sen, että ajassa 43.22 Päät Trip siirtyi 6-5 johtoon, jota emme pystyneet enää kaventamaan. Ottelussa viheltänyt tuomarikaksikko antoi meille seitsemän jäähyä, kun taas vastustaja sai vain yhden. Tuntui, että jos vähänkin mailat osui yhteen, niin meidän äijä istumaan. Hyvä matsi, vaikka tulikin tappio.

Tehomiehet; Jukka 3+0, Tomi 1+2, Jarkka 0+2, Janne sai heti ekassa pelissä meidän jengissä syöttöpisteen

0 - 1 (yliv.)06:22VastustajaVastustaja
0 - 207:14VastustajaVastustaja
1 - 210:59Lundgren JukkaLempiäinen Tomi
2 - 220:05Lundgren JukkaLempiäinen Tomi
2 - 321:12VastustajaVastustaja
3 - 322:01Lempiäinen TomiHellanto Jari
4 - 334:57Lundgren JukkaKnuutinen Janne
4 - 435:33VastustajaVastustaja