Paakarin Pojat - MSS (8 - 12)

Aika: 15.2.2014
Paikka: Kerava Areena
Sarja: 5.divisioona

Tokaan peliin tuli muutoksia. Ekassa pelissä tehot 2+2 naputtanut Jukka ei ollut mukana & viimeksi kaksi vuotta sitten mailaa kädessä pitänyt veskari-Jari tuli kentälle & Juha maaliin. Ottelu alko meidän osalta sarjakakkosta vastaan upeasti. Vajaassa seitsemässä minuutissa oltiin siirrytty 4-1 johtoon. Ekan erän maalijuhlat päätty lopulta meille 5-4.

Tokassa erässä MSS laitto isoa vaihdetta päälle & koska meillä oli vain kaksi vaihtomiestä & vastustajalla taas äijää riitti, niin ei pystytty pistämään hanttiin. Toka erä MSS:lle 4-1.

Vika erä oli sinnikästä puolustustaistelua & aina välillä meidän hyökkäys sai aikaan painetta MSS:n maalille. Valitettavasti veteraanipuolustus ei aivan pysynyt nuorten mieten vauhdissa, joten ottelun lopputulos 12-8 tappio. Pelien jälkeen oltiin kuitenkin ihan hyvillä fiiliksillä, koska yritys oli ollut kova & maalejakin onnistuttiin tekemään. Nyt vaan näyttää pahasti siltä, että 6.divari kutsuu. Kaksi turnausta jäljellä & niistä pitäisi saada pisteitä.