Paakarin Pojat - PSS 4 (8 - 5)

Aika: 16.1.2016
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 4.divisioona

Noniin... Nyt oli sellanen peli taas joulutauon jälkeen, että oksat pois. Peli alkoi aaltoilevasti ja näytti, että ollaan taas jalalla vastustajaa valovuosi edellä. Tätä kesti 2 minuuttia ja rapiat, kunnes normaalista pelitilanteesta vihellettiin jäähy. Jyri ja vastustaja jäivät hieman sanailemaan ja huutelemaan toisilleen, josta tuomarit päätti laittaa molemmat istumaan 2+10. No tasavajaalla vastustaja meni johtoon, seuraavasta vaihdosta Allu rokotti heti tasoihin. Sitten alkoi show... Vastustaja "yksin läpi", eli yks pakki alapuolella, puolen kentän ja päätyviivan välissä. Villellä rike, tuomari vihels rankkarin!? Jami kyseenalaisti tuomion ja pyysi selitystä, josta ensiks 2 min epäurheilijamainen käytös ja uudestaan asiasta kysyttyään löi päälle 2+10 min. No saatiin tietää lisää salibandystä, veskari joutuu itse istumaan henkilökohtaisen kympin, joten varusteiden vaihto ja Toni maaliin! Toni kesti hienosti kovan paikan, otti muutaman upean torjunnan ja piti meidät mukana siihen asti kun Jami pääsi pois jäähyltä ja tuli kolmanteen erään takaisin maaliin. Vastustajan 3 ensimmäistä maalia teki sama kaveri, kaikki erilaisilla variaatioilla ilmaveivistä. Noh sain jätkät rauhotettua erätauolla ja sitten alettiin pelaamaan 5 vs 5 peliä ja toka erä oli täysin meidän, 6-0 meille. Kolmas erä sitten pelattiin fiksusti ja vaikka hävittiin se 2-1, koko peli meille 8-5. Tapahtumarikkain ottelu missä oon ite pelannu, joka johtui suurimmaksi osaksi tuomareista. Ottelun jälkeen vastustajan mänäkeri tuli juttelemaan ja sovittiin, että tehdään ilmoitus liittoon näistä pillipiipareista. Jamille puolet ottelusta peliaikaa ja voitto, hyvä aloitus PaaPossa.

Erityismaininta: Toni, joka paikkas hienosti maalissa Jamin jäähyt!

Tehomiehet: Tomi 3+0, Jyri 1+1, Petri 2+0, Joonas 0+2, Henkka 0+2