Paakarin Pojat - UNDE (7 - 5)

Aika: 16.1.2016
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 4.divisioona

Tuttu porukka suurimmalle osalle vastassa, kavereita vastustajana niin rauhallisempi peli kuin edellinen. Mentiin kuitenkin aluksi taas vastustajan kävelyyn mukaan ja vastustaja menikin 2-0 johtoon, mutta taas, seuraava vaihto ja Jyrin hieno ohjaus Petrin syötöstä osoitti, että mukana ollaan. Vastustaja teki vielä 3-1, kunnes herättiin kunnolla, lisättiin liikettä ja pelattiin vahva toinen erä, joka meille 4-1. Kolmas erä oli tarkkaa pelaamista ja onnistuttiin tekemään 6-3 maali ennenkuin sauna hiipi mieleen ja vastustaja tuli vielä maalin päähän 6-5. Viimeinen tyhjään maaliin ja voitto kotiin, saunan lämpöön ja kylmiä juomia nauttimaan. 2 saunailtaa ollut kauden aikana turnausten jälkeen ja molemmilla kerroilla kaksi voittoa, pitääkö loppukauden turnausten jälkeen olla aina saunailta?

Erityismaininta: Juha pelasi 50-vuotispäivänään uran ensimmäisen 4.divarin pelin ja torjunnoillaan siivitti meidät voittoon, onnea vielä!

Tehomiehet: Jyri 2+0, Joni 1+1

0 - 103:36VastustajaVastustaja
0 - 205:18VastustajaVastustaja
1 - 205:25Pitkänen JyriSjöholm Petri
1 - 321:43VastustajaVastustaja
2 - 324:58Pietilä MatiasLempiäinen Tomi
3 - 327:04Saaranen JoniEi syöttäjää
4 - 3 (yliv.)29:17Pitkänen JyriJokisalo Kennet