Paakarin Pojat - ESB (5 - 11)

Aika: 23.2.2008
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 5.divisioona

Ottelu alkoi hieman nihkeästi & muutamassa minuutissa ESB oli siirtynyt jo kolmen maalin johtoon. Saimme ekassa erässä punnerrettua yhden maalin & erä päättyi 4-1. Toka erä käynnistyi mainiosti & heti ekalla minuutilla saimme tehtyä kaksi maalia, mutta vastustaja kuittasi melko nopeasti & tokan erän jälkeen peli oli 8-5. Kolmannessa yritys oli kova & loimme paikkoja, mutta ESB teki maalit. Peli päättyi meille tappiollisesti 11-5. Meillä oli koko ottelun ajan pallo melko hyvin hallussa, mutta emme saaneet palloa ohi ESB:n lihamuurin. Vastustaja taas pääsi useasti rokottamaan läheltä maalia ilman, että saimme ketään pelaajaa pallon & veskarin väliin. ESB kävi melko kuumana koko ottelun & mm. Mr. Huivi uhkasi vetää muutamaa pelaajaa turpaan....hurjaa.

Erityismainita Jarkalle kolmesta syöttöpisteestä.

0 - 103:38VastustajaVastustaja
0 - 203:55VastustajaVastustaja
0 - 307:39VastustajaVastustaja
1 - 311:27Lundgren JukkaHellanto Jari
1 - 412:37VastustajaVastustaja
2 - 415:13Pynnönen PetriEi syöttäjää
3 - 415:43Lippojoki KaiHellanto Jari
3 - 517:29VastustajaVastustaja