Paakarin Pojat - MaSHa (4 - 4)

Aika: 11.12.2016
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 4.divisioona

Päätettiin jatkaa siitä mihin edellinen peli lopetettiin, eli turhat kikkailut pois ja täysillä vaan päälle, tulee mitä tulee. 3.37 pelattu ja johdettiin 2-0. Hyvää tekemistä ja toteutettiin sitä mitä ollaan tehty joskus aikaisemmin. Ennen peliä otettiin puheeksi 15 ottelun putki voitottomia otteluita ja se haluttiin katkaista. Toisessa erässä tehtiin vuorotahtia maaleja ja me lähdettiin 4-2 johdossa kolmanteen erään. Ihan loppuun asti ei riittäny paukut, vastustaja kavensi ja tuli tasoihin 2min ennen loppua ja 14 sekunnin sisään. Kuitenkin meillä oli vielä hyviä paikkoja tehdä voittomaali, mutta kauden avauspiste sentään napattiin. Tällä hetkellä siis 16 ottelua peräkkäin ilman voittoa, välissä on kolme tasapeliä. Joulutauolle tästä ja tammikuusta alkaa tiukka kiri sarjataulukossa.

Tehomiehet: Allu 2+0 , Teemu 0+3

1 - 001:13Hälvä JoonasSaaranen Joni
2 - 003:37Salonen ValtteriSoppi Teemu
2 - 120:41VastustajaVastustaja
3 - 126:57Lundberg AlexSoppi Teemu
3 - 227:20VastustajaVastustaja
4 - 229:06Lundberg AlexSoppi Teemu
4 - 342:54VastustajaVastustaja