Aika: 14.10.2017
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 5.divisioona

Petri soitti 9.57 ja kertoi, että Myllypurossa ei ole muita, lähen tulee Rusalle...

Vastustaja oli voittanut edellisessä turnauksessa molemmat ottelunsa, joten päätettiin lähteä hieman rauhallisemmin ekaan erään ja katsomaan, että millainen joukkue sieltä tulee vastaan. Ensimmäiset kolme vaihtoa pyörittiin pelkästään niiden päässä ja saatiin hyvä tatsi päälle. Hienon vaparikuvion päätteeksi (Valtsu ja Jyri) 1-0 johtoon. Seuraavaan kerran kun sama viisikko oli kentällä, iskettiin nopea vastahyökkäys ja nyt toisinpäin, Jyri tarjoili ja Valtsu teki, 2-0.

Tokaan erään päätettiin lähteä samalla tavalla, mutta nostaa omaa tempoa lisää. 1-kenttä kävi olemassa kentällä 69 sekuntia erän alkuun ja teki 2 maalia, tilanne 4-0 meille. Sitten alkoi perus PaaPon johtoasemassa pelaaminen, passivoiduttiin ja alettiin puolustaa laiskasti. Vastustaja tekikin seuraavat 2 maalia ja kavensi pelin erätaukoon mennessä 4-2:een.

Kolmanteen erään päätettiin alkaa taas puolustamaan, ja kolmen minuutin pelin jälkeen Jurin upea syöttö löysi takatolpalle nousseen Antin, joka teki PaaPo-uransa avausmaalin, onnea! Ottelun loppu pelattiin järkevästi ja oltiin aktiivisia, komea 5-2 voitto!

Tehomiehet: Jyri 1+1, Valtsu 1+1, Juri 1+1 ja Lauri 0+2

Erityismaininta: Teemu pelas hyvän pelin maalissa ja otti tukun upeita torjuntoja.