Paakarin Pojat - NouLa (10 - 0)

Aika: 14.10.2017
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 5.divisioona

Ennen toisen ottelun alkua vedettiin lämmittelyvetoja Teemulle ja vastustajaa ei näkynyt. Pikku hiljaa ne käveli jostain paikalle ja pari kentällistä ilmesty penkille. Alusta asti oli selvää, että me viedään, ja me vietiin kunnolla. Maaleja syntyi liukuhihnalta ja eka erä meille 6-0. Meijän viidennestä maalista vastasi Henri, joka teki PaaPo-uransa avausmaalin, onnea! Tokaan erään tsempattiin, ettei aleta nyt löysäilemään vaan jatketaan samalla tavalla pelaamista ja saatiinkin tehtyä kolme maalia lisää. Meidän 9-0 maali oli ylivoimamaali ja sen teki Lauri, jolle myös tämä oli ensimmäinen maali PaaPossa, onnea! Värväykset tälle kaudelle on selvästi onnistuneet.

Kolmas erä oli todella vaikea, vastustaja käveli ja heitti pitkää palloa ja me mentiin vähän siihen mukaan, taululla niin selkeä johto niin täysin ymmärrettävää. Allu riisti pallon erän puolessa välissä ja iski tuplanumerot ja ottelun lopputuloksen 10-0. Peli oli todella mukavaa katseltavaa, liikuttiin hyvin, oltiin kurinalaisia ja tehtiin paikoista maaleja, tätä lisää!

Tehomiehet: Toni 1+3, Joni 2+1, Juri 2+1, Henri 1+1, Petri 1+1

Erityismaininta: Teemulle nollapelistä, mahtavaa! Myös Toni-Joni-Petri pelas maagisesti yhteen ja loi vaihdosta toiseen paikkoja, sävel on löytynyt?

1 - 003:08Saaranen JoniSaarinen Toni
2 - 004:27Krykov JuriHälvä Ville
3 - 008:09Saarinen ToniSaaranen Joni
4 - 010:54Krykov JuriHeinonen Henri
5 - 012:38Heinonen HenriSjöholm Petri
6 - 013:06Sjöholm Petri Saarinen Toni