Paakarin Pojat - SSB (5 - 5)

Aika: 4.11.2017
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 5.divisioona

Tulin vähän myöhässä ottelun alkuun ja peli olikin jo 1-1. Erätauolle myös näissä lukemissa, vähän yritettiin muistella sitä avauskuviota josta oli puhetta viime turnauksessa. 34 sekuntia erää eteenpäin ja vastustaja johti, jäätiin ilmeisesti miettimään sitä liikaa. Toivuttiin kuitenkin nopeasti ja tehtiin kaksi seuraavaa maalia, jotka vastustaja kuittas ja 3-3 tasatilanteessa tauolle. Kolmannessa erässä tehtiin ja päästettiin, tehtiin taas 5-4 tilanteeseen kunnes alkoi tapahtua. Vastustaja pelas koko pelin ajan pikkusikaa ja mehän siitä oltiin ihan tulisilla hiilillä. Homma kulminoitui siihen, että vastustaja roikkui Allun selässä muutaman metrin matkan pitäen kiinni allun mailasta. Allu halus tietysti snaipper-mailansa takaisin ja riuhtaisi itsensä irti, jolloin kyynerpää osua vastustajaa vatsaan. Vastustaja esitti kentiltä tutun "kuolevan joutsenen" ja lyyhistyi maahan. Tuomari tulkitsi Allun lyöneen mailan tupilla ja nosti punaisen kortin, 5+20min. Pelattiin hyvää alivoimaa ja vastustaja ottikin jäähyn. 4vs4 ei sopinutkaan meille ja vastustaja iski tasoituksen. Lopussa yritettiin olla ovelia ja mittauttaa vastustajan maila, saatiin itse siitä jäähy ja pelattiin hetki 5vs3 alivoimaa, kestettiin kuitenkin ja tasuri oli lopputulos.

Tehomiehet: Joni 2+0, Sami 1+1, Kentsu 0+2

0 - 102:30VastustajaVastustaja
1 - 103:58Lundberg AlexJokisalo Kennet
1 - 215:34VastustajaVastustaja
2 - 2 (yliv.)23:20Saaranen JoniLaanti Antti
3 - 224:08Krykov JuriNihti Lauri
3 - 325:48VastustajaVastustaja
4 - 331:48Nenonen SamiJokisalo Kennet