Paakarin Pojat - HC BMF (5 - 4)

Aika: 22.4.2018
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: 5.divisioona

Kauden vika ottelu ja päätettiin lähteä hyvällä mielellä ja nauttimaan, ekassa pelissä oli vähän turhautumista, niin sovittiin, et se jää tästä pelistä pois. Vastustaja oli aika terävänä heti alussa ja huomas, että olivat säbäpelaajia ja eka peli niille tänään. Pallo liikku ja vedot oli hyviä. Ne menikin jo 2-0 johtoon, ennenkuin Juri sai kavennettua omasta reboundista. Vastustaja kuitenkin meni taas kahden maalin johtoon, mutta meiltä tuli vielä pukukoppimaali 3 sekuntia ennen erän loppua kun Valtsu veti veskan kautta sisään. Vastustaja kuitenkin teki taas seuraavan maalin ja johti jälleen kahdella maalilla 4-2. Pari minuuttia myöhemmin Valtsu iski toisen hienon päätykuvion päätteeksi ja maalin päähän. Ylivoima-aikaa oli tänään tarjolla ja vihdoinkin saatiin tehtyä maali ja peli tasoihin. Vastustaja sai vielä ylivoiman kolmannen erän loppuun ja jatkoajan alkuun, mut ei pystynyt hyödyntämään sitä. Myös meille tarjottiin ratkaisua jatkoerän loppuun, mutta ylivoima ei toistamiseen onnistunut, seurasi rankkarit. Halukkaita laukomaan kysyttiin ja Lauri ilmoittautui, "jos kukaan muu ei halua ja voin ampuu ekana ja ottaa paineet siitä." Vastustaja aloitti, teki maalin, jota ei hyväksytty, koska pallo meni taaksepäin. Lauri laukomaan ja varmasti pallo maaliin kämmeneltä. Vastustajan toinen laukoja meni kovalla vauhdilla ja Teemu otti hienon kopin. Juri yrittämään, hieno spin-o-rama, mutta viimeistely ohi. Vastustajan viimeinen laukoja kehiin, Teemu torjui taas ja varmisti meille nousun 4. divariin ensi kaudeksi!

Tehomiehet: Valtsu 2+0, Lauri 1+1,

Erityismaininta: Teemu pelas huikean pelin maalissa ja kolme torjuttua rankkaria tässä pelissä, plus yksi edellisessä oli upea suoritus!

0 - 105:48VastustajaVastustaja
0 - 2 (tv)09:01VastustajaVastustaja
1 - 213:03Krykov JuriNihti Lauri
1 - 314:03VastustajaVastustaja
2 - 314:57Salonen ValtteriLundberg Alex
2 - 426:58VastustajaEi syöttäjää
3 - 429:46Salonen ValtteriSjöholm Petri
4 - 4 (yliv.)40:21Soppi TeemuKrykov Valeri