Paakarin Pojat - KaPa-90 (4 - 7)

Aika: 27.10.2018
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Perinteinen PaaPon ottelun aloitus, 4 minuuttia pelattu ja 3-0 vastustajalle. Alku oli vaikeeta, vastustaja rankaisi meidän virheistä todella tehokkaasti. Eka erä vastustajalle 4-0, joten ei paljon parempi aloitus kun kauden ekassa pelissä. Tokaan erään päätettiin alkaa liikkua ja liikuttaa palloa, vastustaja oli keski-iältään paljon vanhempi, joten liikkeen oli oltava meidän ase. 5min pelattiin pelkästään vastustajan päädyssä, luotiin paikkoja, mutta viimeistely ontui ja vastustajan veskari pelasi hyvin. 5.25 pelattu sitten tokaa erää ja vastustaja iski ensimmäisestä tilanteesta maalin. Teki ne vielä toisenkin tokaan erään, joten 6-0 tilanteesta kolmanteen erään. Tuntui, että mikään mitä tehtiin ei onnistunut. Kolmanteen erään ilman neuvoja, jokainen tutki itseään ennen erän alkua ja mietti missä voi parantaa. Okei, Jyri piti hyvän puheen, johon oli laskenut myös ajan jonka sai käyttää / maali, jotta tullan vielä ohi. Hyvin erä alkoikin ja ekaan 5 minuuttiin iskettiin tilanne 6-3:een. Sitten tuli taas joku lukko, eikä päästykään enää samalla tavalla paikoille kuin äsken. Vielä kuitenkin 30s ennen loppua 6-4 kavennus ja toivo heräsi. Sitten kuitenkin 6vs5 ilman veskaria kostautui, kun allekirjoittanut menetti pallon alimpana ja loppulukemat 7-4.