Paakarin Pojat - HIFK Red (10 - 4)

Aika: 27.10.2018
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Tokaan peliin taas eka peli lämmiteltynä ja ensimmäisestä hyökkäyksestä hienon syöttökuvion päätteeksi heti maali. Vastustaja kuittasi hetken päästä ja ekä erä mentiin tasaisissa merkeissä ja tasatilanteessa erätauolle, kiitos Teemun hienojen torjuntojen. Tokassa erässä tehtiin erikoisia maaleja: Juri vaparista syöttöyrityksellä pakin jalasta 2-1, Vallu vaparista etukulmasta sisään kun veskari "haisteli" syöttöä takatolpalle 3-1, Allu ja Valtsu hienon syöttökuvion päätteeksi 4-1. Sitten vastustaja: 4-2 kun pakeille tuli yllätyksenä, että taas voitettiin aloitus. Tuli hiukan kiire alakerrassa ja vastustaja rokotti. 4-3 maali oli hieno yksilösuoritus, ilmaveivillä. Meille vielä yksi maali erän loppuun, meillä kulmavapari, vaihtokesken ja Antti antamaan vaparia kulmasta. Kaikki hyökkääjät juoksivat vaihdosta suoraan kohti maalia, mutta Antti heittikin pallon melkein omaan päähän mulle. Yksi vastustaja ryntäsi päälle, yritin olla osumatta siihen ja omalta puolelta puolen kentän takaa putoava lehti yläkulmaan 3s ennen erän loppua, 5-3 tilanteessa tauolle. Hyvä flow pysyi läpi kolmannen erän ja myös Joni H avasi maalitilinsä PaaPossa, tehden suoraan sitten 2. Hieno debyytti hänelle ja tästä pelistä on taas kaikkien hyvä lähteä seuraavaan turnaukseen!

Tehomiehet: Juri 2+0, Vallu 1+1, Valtsu 1+3, Teemu 2+0, Joni H 2+0, Allu 1+2

Erikoismaininta: Teemu maalissa pelasi hienon ottelun!

1 - 000:40Hälvä JoonasKokkonen Matti
1 - 105:17VastustajaEi syöttäjää
2 - 1 (tv)16:44Krykov JuriEi syöttäjää
3 - 124:29Krykov ValeriNenonen Sami
4 - 125:53Salonen ValtteriLundberg Alex
4 - 226:06VastustajaEi syöttäjää