Paakarin Pojat - HIFK Red (9 - 7)

Aika: 3.2.2019
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Ensimmäinen erä aloitettiin todella vahvasti ja mentiin kolmella erän loppuhetken maalilla 5-1 tilanteessa erätauolle, ja johto siis poikkeuksellisesti meille! :D Toinen erä alkoi vuorotahtiin maaleilla molemmille joukkueille, jonka jälkeen HIFK teki pari maalia peräkkäin ja toiselle erätauolle 6-4 tilanteesta. Heti erän alkuun vastustaja jo maalin päähän, mutta ei panikoitu vaan tehtiin kaksi maalia minuutin sisään ja taas hiukan helpompi hengittää. Ja silloin HIFK iski jälleen. Saatiin kuitenkin pidettyä oma maali puhtaana, käytiin tekemässä vielä yksi, jonka jälkeen vastustaja vielä kuittasi, mutta voitto lopulta tuli. Hyvää salibandyä molemmilta joukkueilta ja maali-iloittelua. Positiivista oli paikkojen määrä joka luotiin, viimeistely olisi voinut olla hiukan parempaa.
Tehomiehet: Kentsu 2+0, Allu 1+1, Juri 2+0, Lauri 2+0, Toni 1+1, Vallu 0+3,Teemu S 1+1
1 - 005:04Jokisalo KennetSoppi Teemu
2 - 006:20Lundberg AlexEi syöttäjää
2 - 1 (yliv.)08:59VastustajaEi syöttäjää
3 - 112:02Soppi TeemuKrykov Valeri
4 - 113:37Nenonen SamiSaarinen Toni
5 - 114:41Nihti LauriKokkonen Matti
5 - 216:49VastustajaEi syöttäjää