Paakarin Pojat - FC Myyrä (4 - 7)

Aika: 3.2.2019
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Vastustaja reilun minuutin jälkeen 1-0 johtoon, normialku tähän peliin. Kuitenkin erän lopussa tehtiin taas kaksi maalia minuutin sisään ja erätauolle 2-1 johdossa. Toisen erän alkuun vastustaja tasoitti pelin, jonka kuittasimme heti perään 3-2 johdoksi. Vastustaja kuitenkin pääsi paikoille meidän helpoista virheistä, pallon menetyksistä ja merkkausvirheistä ja iskivätkin itsensä 4-3 johtoon. Saatiin kuitenkin tasoitettua peli vielä ennen erätaukoa, jolle siirryttiin 4-4 tilanteessa. Kolmannessa erässä tuli sitten kolme maalia vastustajalle, jälleen meidän edellä mainituista virheistä ja niin ottelu kääntyi vastustajalle voittoon. Tässä kun naputteli kolmen turnauksen pöytäkirjat kerralla tänne tilastoihin, niin ei voi olla huomaamatta, että kuinka paljon otetaan jäähyjä. Todella paljon ja vastustaja tekee meille paljon ylivoimamaaleja. Se on asia johon on syytä kiinnittää huomiota loppukaudesta, koska jos muistelee millaisia jäähyjä on tullut, niin puolet jollei enemmänkin ovat olleet huutojäähyjä tai typeriä jälkipelejä, eli täysin turhia. Tähän petrausta niin on pelaaminenkin helpompaa.
Tehomiehet: Toni 1+1, Vallu 0+2