Paakarin Pojat - TNT (9 - 9)

Aika: 23.2.2019
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Vastustaja toisella minuutilla johtoon, hieman kohmeessa oltiin alussa. Saatiin tasoitus nopeasti aikaiseksi ja päästiin peliin mukaan. Ensimmäinen erä oli tasainen ja päättyi 3-2 meille, Teemun torjuessa yhden rankkarin. Tokaan erään tultiin vahvasti ja ajassa 21.13 tilanne meille 7-2.Vastustajalle seuraava ja minuutin päästä Villelle hattutemppu täyteen ja tilanne 8-3. Sitten TAAS tapahtui jotain... Vastustaja alkoi tekemään maaleja keskiarvolla jokatoinen vaihto. Mekin luotiin paikkoja, päästiin mestoille, mutta ei joko lauottu tai ei vaan saatu sisään. Vastustaja myös plokkasi ansioituneesti vetoja. Maali maalilta vastustaja tuli lähemmäs ja lopulta tasoihin. Suurin osa maaleista tuli ylivoimahyökkäyksistä, eli selkeitä puolustusvirheitä meiltä, vaihdosta toiseen. 2 minuuttia ennen loppua saatiin ylivoima tilanteessa 8-8. No tästä maali ja voitto kotiin, oli siis ajatus. Vastustaja teki alivoimalla 9-8 johtomaalin... No ei kuitenkaan lannistuttu ja saatiin ottelu vielä tasoihin ja 1 piste raavittua. Vielä saatiin luotua paikka, että olisi voitettu, niin sai tosin vastustajakin viimeiselle sekunnille, vastahyökkäyksen...

Jobinpostia myös ottelusta, Teemu maalissa sai huitaisun sormilleen ja illan päätteeksi selvisi sormen murtuneen.

Tehomiehet: Ville 3+0, Petri 1+1, Juri 2+1, Lauri 1+1, Kentsu 0+2

0 - 101:46VastustajaEi syöttäjää
1 - 102:37Sjöholm Petri Hälvä Joonas
2 - 104:09Hälvä Ville Jokisalo Kennet
2 - 208:53VastustajaEi syöttäjää
3 - 209:40Heinonen JoniSjöholm Petri
4 - 216:36Soppi TeemuKrykov Juri
5 - 220:16Hälvä Ville Jokisalo Kennet