Paakarin Pojat - KaPa-90 (6 - 9)

Aika: 23.2.2019
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Aloitettiin toinen peli vahvasti ja viidessä minuutissa mentiin jo 3-0 johtoon. Teemu aloitti maalissa yhdellä kädellä, Juha saatiin pikahälyytyksellä mukaan, mutta ei ehtinyt mukaan ihan alkuun. Vastustaja sai yhden tehtyä Teemulle, kunnes vaihdettiin Juha maaliin. Ensimmäinen tilanne Juhalle oli vapari, jossa avattiin hieno kunniakuja vastustajalle, sai asetella pallon rauhassa itselleen sopivaan asentoon ja laukoi paraatipaikalta keskeltä sisään, kiva aloitus Juhalle. Voitettiin erä kuitenkin 3-2, ei mitään hätää pelissä. Toisen erän alkuun sitten vastustaja teki viiteen minuuttiin 3 maalia ja oltiin tappiolla 5-3. Sitten vastustajalle vielä rankkari. Juha kuitenki oli loistavasti yrityksessä mukana ja ajoi pelaajan niin pieneen kulmaan, että nosti vedon ohi ja piti meidät mukaan pelissä! Vastustaja teki kuitenkin seuraavat kaksi maalia ja ei vaan päästy peliin mukaan. Paikkoja oli taas todella paljon, mutta ei saatu sisään ja laukausta säästeltiin taas rajusti. Sitten alkoi lopun jäähyshow ja peli oli täyttä sirkusta. Itselle 2+10 epäurheilijamainen käytös, kun mua taklattiin selkään ja laidan yli ja kyseenalaistin tuomarin päätöksen olla antamatta jäähyä tilanteesta :D Pari minuuttia myöhemmin tuomari vihelsi rikkeen ja Sami kysyi vaihtoaitiosta useaan kertaan, että mikä oli rikkeen syy kun ei tuomari sitä näyttänyt. Ei suostunut näyttämään, kuin Samille protestoinnista 2min. Sitten minuuttia myöhemmin Sami kyseli jäähyaitiosta vielä uudelleen asiasta ja epäurheilijamainen käytös 2+10 :D Jep jep, tällänen peli tällä kertaa...

Tehomiehet: Vallu 1+1, Juri 0+2