Paakarin Pojat - Säbävelhot (10 - 8)

Aika: 16.3.2019
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Tähän peliin lähdettiin pisteet mielessä. Oli tärkeää saada voitto ja tehtyä eroa alaspäin sarjapaikan säilyttämisen takia. Ottelu olikin aika tiukkaa ja tarkkaa pelaamista alusta alkaen, mutta erän alkuun tehtiin 1-0 ja Joel nappasi ensimmäisen syöttöpisteen PaaPo-urallaan Laurin maaliin. Toiseen erään tässä tilanteessa. Seuraavaksi iskikin vastustaja ja vielä kahdesti, oltiinkin yht'äkkiä tappiolla. Petrin yksilösuorituksella ja Joonaksen varmalla viimeistelyllä tultiin tasoihin, vain jotta vastustaja sai mennä taas johtoon. Tasoitettiin kuitenkin hetkeä myöhemmin ja seuraavassa vaihdossa mentiin jo johtoon. Jotta vastustaja sai tasoittaa seuraavassa vaihdossa ja mennä vielä johtoon ennen erän loppua. Se siitä tarkasta pelaamisesta, maaleja alkoi tulla molempiin päihin. Päästiin aloittamaan kolmas erä ylivoimalla ja tehtiinkin siitä heti maali. Sitten kirivaihde päälle ja kolme seuraavaa maalia meille. Lopussa iskettiin vielä vuorotahtiin maaleja, mutta pidettiin kiinni periaatteesta "tehdään 10 niin voitetaan" ja voitettiin lopulta 10-8. Tänään jakautui pisteetkin laajalle rintamalle, pelattiin hyvät kaksi peliä!

Tehomiehet: Lauri 2+0, Joonas 1+1, Juri 1+1, Allu 2+0, Ville 3+0, Valtsu 1+2, Teemu 0+2

Erityismaininta: Joelilta hienoja torjuntoja tässäkin pelissä, uran ensimmäinen voitto PaaPo:ssa ja vielä 0+1 kaupan päälle!

1 - 002:55Nihti LauriLauharanta Joel
1 - 115:56VastustajaEi syöttäjää
1 - 218:46VastustajaEi syöttäjää
2 - 220:27Hälvä JoonasSjöholm Petri
2 - 321:36VastustajaEi syöttäjää
3 - 327:54Nihti LauriSoppi Teemu
4 - 328:18Krykov JuriKokkonen Matti
4 - 428:52VastustajaEi syöttäjää