Paakarin Pojat - LaPa ll (6 - 11)

Aika: 30.3.2019
Paikka:
Sarja: 4.divisioona

Kauden vika peli. Ei mikään ihmeellinen vauhti alkuun, vastustaja tykkäsi pitää palloa. Saivat tehtyä avausmaalin, joka kuitattiin melko nopeasti Joonaksen ja Jyrin yhteispelin ansiosta. Sitten alettiin taas mussuttamaan tuomareille ja pelaamaan jälkipeliä. Ensiksi allekirjoittanut otti tyhmän jäähyn jälkipelistä ja vastustaja teki maalin. Tekivät vielä toisen heti perään, mutta kavennettiin 3-2 tilanteeksi. Erän lopussa toinen jäähy jälkipelistä ja tällä kertaa 5min. Tokaan erään alivoimalla ja vastustaja teki 2 ylivoimamaalia, tosin mekin tehtiin yksi alivoimalla, kun Tonin ja Jyrin pitkä alivoimapeli päättyi vielä maaliin vastustajan päätyyn. Vastustaja teki vielä yhden, mutta jälleen erän loppuun meille vielä maali ja 6-4 tilanteessa kolmanteen erään. Heti erän alkuun tehtiin komea kavennusmaali 6-5, kun Juri Laurille ja Lauri Petrille poikittaissyöttö josta viimeistely sisään. Sitten tapahtui taas jotain ja vastustaja teki kolme seuraavaa maalia, turhauduttiin täysin ja lopuksi vielä meille ulosajo ja vastustaja teki kaksi ylivoimamaalia siinä. Tosin mekin tehtiin taas alivoimamaali ja se maali oli kauden hienoin. Lande heitti omasta kulmasta pitkän tarkan kaaripallon vastustajan päähän ja Valtsu taidolla pyörähtäen 180 astetta löi suoraan ilmasta no look- tyylillä rystyllä takakulmaan pallon. Siihen oli hyvä päättää pelit, positiiviseen suoritukseen. Viimeisessä pelissä näkyi meidän tämän kauden yksi ongelmista, vastustaja teki 5 (VIISI) ylivoimamaalia, se on vaan liikaa jäähyjä yhteen peliin. Sarjapaikka säilyi ja kohta päästään kesä (treenaamaan) hengähtämään lajin parista!

Tehomiehet: Lauri 1+1, Juri 1+1

0 - 206:12VastustajaEi syöttäjää
1 - 208:14Hälvä JoonasPitkänen Jyri
1 - 3 (yliv.)11:21VastustajaEi syöttäjää
1 - 413:54VastustajaEi syöttäjää
2 - 414:10Nihti LauriEi syöttäjää
2 - 5 (yliv.)15:30VastustajaEi syöttäjää
3 - 5 (aliv.)16:08Pitkänen JyriSaarinen Toni