Paakarin Pojat - PSB (5 - 8)

Aika: 27.9.2008
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: 5.divisioona

Vaikka PaaPo:ssa on tälläkaudella 18 pelaajaa, niin saimme 10 & veskarin nippanappa kokoon. Kokoonpanossa oli 1 pakki & 9 hyökkääjää eli kolme hyökkääjää joutui pakin paikalle.

Kauden eka peli toissavuonna 2.divarissa pelannutta PSB:tä vastaan alkoi hyvin. Ajassa 0.34 Jukka täräytti kauden ekan maalin & tienasi itselleen tuopin. Peli oli todella tasainen & ekassa erässä hyökkäykset vyöryivät päästä toiseen. Eka erä tasan 3-3.

Tokassa erässä vastustaja hyödynsi hieman paremmin maalintekopaikat ja toka erä PSB:lle 2-1. Meillä oli myös runsaasti paikkoja maalintekoon, mutta pallo ei vain millään mennyt pussiin.

Koko ottelun kumpikin jengi pelasi hyvää salibandyä (tai siis niin hyvää kuin 5.divarissa vaan voi pelata). Kolmannessa erässä meillä oli kova yritys päästä tasoihin, mutta niin vain kävi, että PSB vei erän 3-1 & koko ottelun maalein 8-5.