Paakarin Pojat - RSB (2 - 8)

Aika: 16.11.2019 18.00
Paikka: Arkadia Halli
Sarja: 4.divisioona

Vastustaja tuli hyvällä jalalla ja asenteella peliin. Pallo liikkui ja miehet liikkui, mutta pysyttiin hyvin muodossa ja saatiin pidettyä ne pelin ulkopuolella. Vastustaja teki yhden maalin ja ekä erä 1-0 heille. Tokan erän alkuun vastustaja teki toisen maalin, mutta saatiin kavennettua peli muutama minuutti myöhemmin tilanteeseen 1-2, kun pallo liikkui ja Joonas viimeisteli hienosti spin-o-rama pyörähdyksellä Jonin syötöstä. Harmittavasti Jyri sai melkein heti kavennuksen jälkeen jäähyn ja kovasta yrityksestä huolimatta, vastustaja sai tehtyä ylivoimamaalin. Toka erä tilanteessa 1-3 tauolle ja kaikki auki. Kolmannen erän eka vaihto ja vastustajalle 1-4 maali, hiukan selkäranka jo notkahti. Saatiin kuitenkin luotua paikkoja ja oltaisiin voitu kaventaa tilannetta, mutta tällä kertaa ei mennyt sisään. Sitten tuli musta minuutti ja vastustaja teki 3 maalia. Laiha lohtu saatiin toisen maalin muodossa, Jonille toinen syöttöpiste kun laukoi sydämensä kyllyydestä etukulmasta ohi ja Teemu sai laittaa tyhjiin takatolpalta. Vastustajalle vielä vika tyhjiin ja peli pakettiin.