Paakarin Pojat - RSB (3 - 3)

Aika: 15.2.2020 17.00
Paikka: Kauklahti
Sarja: 4.divisioona

Todella tiukka vääntö tiedossa. Vastustaja liikkui hyvin ja liikutti palloa hyvin. Tehtiin erän loppuun kuitenkin 1-0 maali, Jyrin hieno nousu omalta alueelta ja syöttö eteenpäin Villelle, joka veti suoraan syötöstä takakulmaan. Tokassa erässä tuli taas vanha peikko kylään, jäähyt. Turnauksen eka jäähy ja vastustaja iski siitä maalin. Tosin vaparista, mutta yv maali kuitenkin. Teemu oli jälleen ilmiömäinen tiikeri-loikkiensa kanssa ja mahdollisti sen että pelattiin voitosta. Vastustaja meni kuitenkin 2-1 johtoon erän lopussa. Kolmannessa erässä Villellä keitti hiukan homma yli ja oltiin taas alivoimalla. Ville sai 2+10 ja hoidettiinkin jäähy hienosti, vastustaja ei tehnyt maalia. Kuitenkin toinen perisynti, penkiltä huutelu oli alkanut tokassa erässä ja fokus oli kateissa ja huudettiin 5vs5 tilanteessa yks pelaaja pois kentältä, vaikka Ville istui sitä 10min jäähyään oltais saatu pelata viidellä. No tämän vastustaja hyödynsi ja teki 3-1. Siitä seurasi pieni tuomareiden neuvottelutuokio saatiin rauhoitettua oma peli sillä aikaa. 5min ennen loppua oltiin hyvin pelissä mukana, mutta otettiin hiukan kyseenalainen jäähy siinä kohdassa peliä. Kuitenki onnistuttiin hoitamaan se ja loppu on historiaa. Minuutti ennen loppua veskari pois ja 6vs5. Tulee keskiviivalta laidalta vapari, Lauri siirtää ja Valtsu kanttaa keskelle, 3-2 ja 46s peliä jäljellä. Aloitusvoitto ja Teemu pois maalilta. Pyöritystä ja laukauksia, ei huipputilannetta kuitenkaan. Kulmavapari ja 8s peliaikaa. Pitkä syöttö viivaan, Lauri kanttaa keskelle ja vastustajasta pallo yli, 2s kellossa. Keskiviivalta sivuvapari, Valtsu Kentsulle, Kentsu takas Valtsulle ja pieni kantti keskustaan ja... (kuulostaako tutulta?) sinne menee alakulmaan, juuri ennen summeria ja 3-3! Valtsun tuuletus olis pitänyt saada videolle, paita meinasi revetä siinä pullistelussa! Hieno tasuri ja hieno 3 pinnan päivä, näitä lisää!!